Menu

Prva linija odbrane

FIRESTOP® proizvodni program je nastao kao rezultat dugogodišnjih istraživanja i rada na razvoju i unapređenju vodorastvornih ekspandujućih protivpožarnih premaza.

protivpožarni premazi

FIRESTOP ekspandujući premazi su namenjeni za efikasnu protivpožarnu zaštitu metalnih i drvenih konstrukcija, prodora kablova i cevi kao i spojnica – zazora između građevinskih konstrukcija.

To su moderni tankoslojni premazi koji deluju u okviru pasivne zaštite od požara, izrađeni u skladu sa visokim zahtevima u pogledu funkcionalnosti, načina primene, ekonomičnosti i ekoloških standarda.

Koriste se u kombinaciji sa kompatibilnim osnovnim i završnim premazima pružajući pored protivpožarne i dodatnu zaštitu od korozije, atmosferskih i hemijskih uticaja.
Lider u protivpožarnoj zaštiti građevinskih konstrukcija: zahvaljujući specijalnoj formulaciji, komponente FIRESTOP premaza u slučaju požara reaguju formirajući penasti izolator koji štiti čelične i drvene konstrukcije do 120 min i obezbeđuje vatrogasnim i spasilačkim službama neophodno vreme za gašenje požara.
Efikasnost protivpožarne zaštite i kvalitet FIRESTOP premaza ispitani su i u najvišim akreditovanim domaćim i stranim institutima i dokazani u uslovima realnog požara.
Praćenje svetskih tendencija i unapređenje postojećih formulacija ispitivanjem novih sirovina rezultiraju stalnim poboljšanjem performansi naših proizvoda odn. maksimalnom efikasnošću pp zaštite, smanjenjem utroška materijala i bržim izvođenjem radova.

FIRESTOP steel X-MART 110 / 
FIRESTOP steel X-MART 111

Ekspandujući vodorastvorni premazi za zaštitu čeličnih konstrukcija od celuloznog požara u enterijeru i uslovima ograničenom eksterijeru.
Pročitaj više

FIRESTOP wood /
FIRESTOP wood X-MART CC

Ekspandujući vodorastvorni premazi za zaštitu drvenih konstrukcija od celuloznog požara u enterijeru.
Pročitaj više

FIRESTOP CF 120 /

FIRESTOP X-MART DF 120

Ekspandujući vodorastvorni premazi za protivpožarnu zaštitu, izolaciju i zaptivanje kablovskih i cevnih prodora i spojnica – zazora između građevinskih konstrukcija.
Pročitaj više
Želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama?
Kontaktirajte nas!
Copyrights © 2024 Sva prava zadržana Firestop Internacional
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram