Menu

”Lider je neko ko je kontinuirano autentičan i profesionalan, neko ko nikada ne spava na lovorikama.”

Branislav Stanisavljević, CEO

Sigurnost, kvalitet, poverenje

Kompanija FIRESTOP Internacional je lider u proizvodnji ekspandujućih protivpožarnih premaza, antikorozivnih osnovnih i završnih premaza za zaštitu čelika i drveta za profesionalnu upotrebu. Svojim vrhunskim kvalitetom i stručnošću FIRESTOP brend je obezbedio vodeće mesto na tržištu Srbije i regiona i postao sinonim za sigurnost.

FIRESTOP Internacional je brend čiji kvaliteti direktno doprinose sigurnosti i očuvanju imovine. Zbog toga je u svakom segmentu poslovanja posvećen pravilima struke i njenom razvoju.

Principi koje negujemo u kompaniji od njenih početaka su kvalitet, visoke performanse i integritet, jer znamo da nije važno samo postaviti visoke kriterijume, već ih konstantno održavati na tom nivou. Oduvek smo bili predani stalnom napredovanju i inovacijama, kao i pružanju najbolje usluge klijentima. Mesto lidera došlo je kao prirodna posledica ovakvog poslovanja.

Stručnost pre svega

Ponosni smo na potencijal svojih ljudi i njihovu posvećenost kompaniji. Zbog toga neprestano ulažemo u stručni kadar i trudimo se da svim zaposlenima obezbedimo okruženje koje im omogućava da postignu najbolje rezultate. Naši inženjeri značajan deo sredstava i vremena ulažu u edukaciju i informisanje klijenata o proizvodima i njihovoj upotrebi. Sledstveno tome, u stanju smo da pružimo najbolju uslugu klijentu u svakom segmentu poslovanja i da kroz tehničku i logističku podršku ispratimo svaki projekat od početka do kraja.

Napredovanje kroz inovacije

Uz ulaganje u stručni kadar, modernizaciju proizvodnog procesa i sistema kontrole kvaliteta u novoj laboratoriji sa ispitnom peći, FIRESTOP Internacional nastavlja permanentni razvoj i unapređenje FIRESTOP premaza u skladu sa savremenim trendovima u proizvodnji materijala, novim tehnološkim dostignućima, ekološkim zahtevima i potrebama tržišta. Postavljanjem novih granica u oblasti protivpožarne i antikorozivne zaštite i dalje ćemo se truditi da nastavimo uspešno poslovanje i kupcima obezbedimo najbolji balans kvaliteta i cene.
Želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama?
Kontaktirajte nas!
Copyrights © 2024 Sva prava zadržana Firestop Internacional
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram