Menu

Deklaracija o kolačićima

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost. Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana. U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našim veb-stranicama.

Koje kolačiće koristimo?

Osnovni kolačići

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima veb sajta. Veb sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića.

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići omogućuju veb sajtu da zapamti informaciju koja menja način na koji se veb sajt ponaša ili izgleda, kao što su vaš podešeni jezik ili oblast u kojoj se nalazite.

Statistički kolačići

Statistički kolačići pomažu vlasnicima veb sajta da razumeju interakciju posetilaca sa veb sajtom anonimnim sakupljanjem informacija i izveštavanjem.

Marketing kolačići

Marketing kolačići se koriste za praćenje posetioca na veb sajtovima. Namera je da se prikažu reklame koje su relevantne i privlačne za pojedinačnog korisnika a time i od veće vrednosti za izdavače i treće strane oglašivače.

Cookie names Type of cookie First or Third party Can be blocked Session or Persistent Expiry Time Purpose
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gid Statistički Third party Session Kolačići koji koriste Google Analytics servis. Osnovna namena kolačića je praćenje statistike sajta. Prosečno trajanje kolačića je od jednog minuta do mesec dana.
ARRAffinity Osnovni First party Persistent Ovaj kolačić postavljaju veb hosting kompanije koje rade na platformi Windows Azure. Koristi se za balansiranje opterećenja servera kako bi se osiguralo da svi zahtevi stranice/a od strane posetioca budu preusmereni na isti server.
_gat_UA-153095175-1 Marketinški Third party Session 04 Dec 2019 05:02:38 Kolačići koji koriste Google Tag servise. Osovna namena je praćenje statistike posećenosti sajta, načine ponašanja njegovih posetioca, kao i za marketing i remarketing usluge. Prosečno trajanje kolačića je od jednog minuta do mesec dana.
__cfduid Funkcionalni First party Persistent 03 Jan 2020 05:01:38 Kolačići koji koriste Cloudlflare servise za brže učitavanje sajta. Automatski su postavljeni od strane hosting kompanije. Prosečno trajanje kolačića je jedna godina.
Copyrights 2020 All rights reserved to Firestop Internacional